ATSAUKSMES PAR "SIEVIŠĶĪBAS SKOLAS" NOMETNI


KARALISKĀ OLŠŪNA
Savējie sapratīs :) :) :)

 Par to nemaz tā nevar padalīties! Tas ir tik daudz, tik vareni, tik brīnišķīgi. Man ir sajūta, ka mana dvēsele ir bijusi tā kā zem kristāltīra ūdenskrituma, kas to ir mazgājis, spodrinājis, pulējis, pucējis, atjaunojis, kas mani ir padarījis par mirdzošu briljantu. Un tagad tik ir rūpe kā to visu nesaķellēt atkal. Man mirdz apkārt visa mana māja, un mana ģimene uz darbu aizgāja smaidīgi un laimīgi. Tas. ko Tu, Inesīt, dari Pavasara studijā un ļoti, ļoti svētīgi un svarīgi. Lai Dievs Tevi svētī!

Paldies par Gaismu, Siltumu, Mīļumu un kopā būšanu!
Bezgala liels paldies, Inesīt, par to LAIMĪGO nedēļas nogali!
Inesīt, paldies par brīnišķīgo nometni! Man 13. septembris bija jauna atdzimšana, kas turpinājās trīs dienu garumā! Es no laimes staroju. Manī ir ielijusi dievišķa enerģija, kas mani izgaismo! Un visas mēs saņēmām tik daudz mīlestības, tik daudz atklāsmju, tik daudz mīļuma un prieka, ka esmu pārliecināta, ka kopā esam jau mainījušas savu, kā arī ļoti daudzu cilvēku dzīves un pasaules vibrācijas! Jūs visas bijāt brīnišķīgas!
Paldies, Inesīt par visu, visu, visu!  Man ļoti patika mūsu Nometnes zeltītā, gaismas saaustā kamoliņa sajūta! Lai tā dod spēku mums visām vēl ilgi, ilgi, ilgi!
Paldies visiem....:))

Lai visi Pasaules augļi kļūst pa Gaismu mūsu sirdīs.
Ar Dieva Svētību....))

Katrs no mums kļuva laimīgāks Dieva pasaulē.
Mēs viens otram Devām, neko neprasot, negaidot...
Vakar...pateicība bija manas pilnības sākums..
Vakar...es biju gudra,vēlējos mainīt pasauli..
Šodien esmu vieda.. .
Tāpēc mainu sevi...

Paldies par kopā būšanu.

Mīļo Inesīt, sirsnīgs paldies Tev un meitenēm par šo brīnišķīgo pasākumu. Šobrīd sajūtas joprojām ir debešķīgas un izgaismotas, visu dienu esmu pavadījusi patīkamā lidojuma sajūtā. Tikai tagad es apzinos, ka šīs sajūtas nāk no manis un ka es tās varu paturēt, paplašināt un tajās dalīties ar apkārtējiem. Esmu no sirds pateicīga par visu vērtīgo, ko mums sniedza lektores, un Dievam, ka esmu šādu pasākumu baudījusi. Apzinoties un novērtējot visu vērtīgo, mana dzīve var kļūt tikai labāka un to apzinoties, savu lidojumu smalkajā pasaulē gribas paplašināt arvien vairāk. Meitenes, tiekamies mūsu mierīgajā oāzē!
Mīļš paldies visiem Pavasara studijas cilvēkiem par brīnišķīgo nometni! Labi pavadīts laiks ar mirdzošiem cilvēkiem dod spēku un gaišumu visos dzīves ceļos!
Gribu vēlreiz pateikt LIELUM LIELU PALDIES jums Pavasara Studijas rūķīšiem, jo jūs esat ļoti lielu un labu darbu paveikušas, sagādājot mums tik jaukas un mīlestības pilnas trīs dienas Vecmuižā.
Šis tiešām bija vārdos neaprakstāms un sajūtās nenoformulējams pasākums. Brīžiem šķita, ka ar to pozitīvo enerģiju mēs varētu pat Sīrijas karu apturēt. Lai mums visām izdodas vēl kaut reizi piedzīvot ko tādu.
Mīļās, gudrās, viedās, sievišķīgās, seksīgās un šarmantās sievietes :)  Paldies, ka ļāvāt man būt kopā ar jums :) Paldies Dievam, kas mūs kopā saveda :) Jūs manī atvērāt mīļu, gudru, brīnišķīgi skaistu sievieti... (nerunāšu un neatgriezīšos pie tā, kāda biju pirms nometnes) Tiešām, to izdarījāt jūs :) To sajūtu, kad sapratu, ka esmu tāda, devāt man jūs :) Jau atkal birst prieka asaras :) Paldies, ka palīdzējāt man ielikt jaunus pamatus :) Ka devāt GAISMAS PILNU MĪLESTĪBU :)  VĒL TAGAD SPIEDZU AIZ LAIMES :) 
 
Tagad tik uz priekšu, ar laimi un mīlestību azotē, dodot GAISMU tiem, kam tās trūkst :) Atcerieties, šajā nedēļā ir jāsapņo, kā mums paveicies, vai ne??? ka tagad varam sapņot ar vaļējām acīm tik uzlādētas :) Paldies Dievam, ka nometne notika tieši šajā laikā :) Lai svētīgs Jums šis laiks :) Ooo, paldies par enerģiju :)
Mīļās, skaistās, brīnišķīgās sievietes!
Ir tik brīnišķīga sajūta, ka sapratu, jādalās ar JUMS VISĀM un tam visam klāt man vēl tā lielā vēlme radīt mūsos katrā sajūtu, ka ESAM KOPĀ arī katra savā ikdienā! Ka NEKAS nebeidzas, viss turpinās un katra sevī un visas kopā mēs padarām šo pasauli gaišāku, smaidošāku, laimīgāku un mirdzošāku!
Nosūtu Jums katrai smaidu, Mīlestības un Gaismas pielietu bumbu, vēlreiz pasaku PALDIES, jo ik mirkli arvien vairāk sajūtu un saprotu to mūsu LIELO spēku, Mīlestības spēku, ko tik ļoti klātesoši sajutām iepriekšējās 3 dienas!
Es aicinu Jūs dalīties šajās sajūtās un jau zinu, ka to darāt!
Es šodien vairākām brīnišķīgām sievietēm izstāstīju par Sievišķības skolu un gaidu ziņu, ka viņas pievienosies man nodarbībās pie Andritas - es JAU PIETEICOS! Vairs nav ko gaidīt, ir katru mirkli arvien vairāk JĀDARA! :)
Es arī pievienojos visām šim sajūtām....:)))) visu laiku staroju un staigāju pa māju kā saulīte! Patiešām esmu mierīgāka un galvenais gaišāka ..... Jā, starp citu, kad braucu mājās, likās kā pa šoseju mēs visas braucām un spīdējām kā tādi jāņtārpiņi ...un pie apdzīšanas viena otrai uztaureijām un mājām sveicienus, tas bija tik superīgi! Jā, manā dzīvē arī notiek brīnumi....
Vakar gāju uz darbu, un visi vīrieši bija manī iemīlējušies :) 
Inesīt, lai Tev daudz mīlestības par visu šo Dievišķo brīnumu, ko mums atvēri :) Paldies Tavai komandai Aijiņai, Dainītei un Santiņai :) PALDIES :)
Mīļās meitenes! Es nepārstāju smaidīt kopš piektdien pirmo reizi tikāmies :-) Manī ir atmodies mans snaudošais es... tas viss pateicoties Jums visām un Inesitei, Aijai, Dainai un Santai caur kuru Svētīgo "darbu" , ja to tā var saukt, mēs visas satikāmies un viena otru uzlādējām ar neredzamu, bet jūtamu - milzīgu spēku, gaismu un bezgalīgu mīlestību pret visiem :-) Tas ir tik spēcīgi, ka vārdos nav izsakāms. Vakar darbā, sķiet, pārvietojos 10 cm virs zemes... Samīļoju jūs visas :-):-):-):-):-) p.s. bildīte lieliska :-)
Tagad es pilnīgi saprotu, ka es esmu pārrestartējusies, esmu pilnīgi cits cilvēks, lai šo sajūtu nezaudētu, jau vakar piedalījos Ineses vebinārā, un tas man salika visus punktus uz i.....Paldies! Un vēl - šovakar atnākot mājās redzu - vīrs koridorā ieklājis linoleju, un es kā jau Andrita mācīja, priecājos, cik forši, cik smuki, gandrīz lēkāju aiz prieka....Vīrs paskatījās uz mani un teica, vai esi piedzērusies? Kas ar Tevi notiek? Tā kā viss darbojas. Ļoti pietrūkstat visas....Lai Jums veicas!!!
Jāsaka, ka arī tikai šodien esmu attapusies nedaudz no brīvdienās gūtajām emocijām, ka beidzot kaut cik sakarīgi savas domas varu noformulēt rakstos! Ja man prasītu, kā es jūtos! Brīnišķīgi! Arī es esmu kļuvusi pilnīgi izklaidīga, daudz ko aizmirstu, vīrs saka, ka man jāiegādājas pierakstu blociņš, jo viņš brīnās, ka es taču vienmēr par visu biju kontrolē un tagad
pilnīga izklaidība :):) 
 
Vēl man ir milzīga luste dzīvoties pa māju - kārtoties, gatavot ēst, rūpēties par ģimeni! Vakar ar bērniem cepām ābolmaizi un es tam visam procesam izlaidu nometnes mīlestību! Kūka starot izstaroja gaismu :) Esmu laimīga, ka man patiesībā nekur nav jāskrien, nekur nav jātiecas, tikai jāieklausās sevī un jābauda diena! Tā sajūta ir brīnišķīga! Kad bērni klaigā, atceros Kristīnes teikto - ieeju sevī un tik smaidu :) No malas noteikti izskatās "Kukū", bet cik labi! Meitenes, Jūs esat brīnišķīgas un katra vēstule arvien atgādina, cik brīnišķīgā ceļojumā mēs bijām!
Man ir sajūta, ka varētu apskaut visu pasauli :) Veikalā pat sveši cilvēki smaida :) Eju un cerībā skatos, varbūt ieraugu kādu no jums un gribas to samīļot :) Starp citu, eju un domāju, kapēc mani neviena nemetas apskaut?? :)) Tik ļoti pie tā pieradu :) Tā pat tik ļoti pieradu smaidīt un būt Laimīga :) Paldies meitenēm un Inesītei :)
Arī es pievienojos nebeidzamajiem paldies, jo nedēļas nogale patiesi bija brīnišķīga!  Vienīgi ikdiena mani jau paspēja nomest no lielās sajūsmas, bet tā kā man ir iedoti lieliski instrumenti, tad zinu, kas man ir jādara. Tagad esmu procesā, lai mācētu sevi atkal ielikt harmonijā. Būt procesā ir skaisti :)
 
Paldies par "karaliskās olšūnas" bildi! Šis atgādinājums bija man tieši laikā! Uzreiz palēnināju gaitu un ieliku acīs un lūpās noslēpumainu smaidu... :)
Es vēl pilnībā nometnes sajūtās un lidojumā... Šodien stāvēju pie loga, priecājos, cik ārā viss skaisti un vienkārši apraudājos, no tīras laimes sajūtas.. Cik gan bieži tā notiek?! Tā kā vēlreiz paldies Tev par šo brīnišķīgo iespēju kam tādam notikt :)
Meitenes, es nezinu kāda man ir atvērušies čakra... varbūt nepareizā... bet es jau strādāju pie tā kā nedaudz dažādot un mainīt sava mazā biznesiņa virzienu. Ar mērķi, lai tas būtu mans hobijs, mana laimes terapija. Par to es domāju un nevarēju neko  izdomāt no pagājušās ziemas. Un tam man Dievs jau ir atsūtījis brīnišķīgu, radošu meitnei, kurai, kad es stāstīju ko gribu un ko vajag, acis starot staroja. Pats galvenais viņai tieši tagad ir laiks ar to nodarboties.

Es kādreiz Inesītei vaicāju... kā viņa izvēlas cilvēkus ar ko strādāt... viņa paraustīja plecus un teica... viņi pie manis atnāk paši... tā ar mani notika tagad.

Un vēl es viņai stāstīju par mūsu skaisto nometni un laimes terapiju. Viņa alkaini tvēra katru manu vārdu. Pateica paldies par daudzām noderīgām lietām, ko es viņai pastāstīju. Meitenes..mēs esam zem laimīgas zvaigznes.

Ai, mīļās! Es arī vēl arvien uz viļņa! Ja nebūtu sazemējuma, tad laikam lidotu :)
Šodien pirmo dienu darbā pēc atvaļinājuma pilnīgi nelietojama, no darba devēja viedokļa, bet tik sievišķīga :)))
Es neatceros, vai es jebkad esmu jutusies tik piepildīta, vesela, viengabalaina, kā šīs dienas. Lai gan pirmdienas vakarā bērni izsita no sliedēm, pa nakti atkal sakārtojos un esmu laimīga. :)))

Eh, būtu forši ja vismaz reizi mēnesī mēs varētu satikties un pačalot, vai nē?
Ir trešā diena pēc nometnes, bet smaidu joprojām :)) kaut gan "pārbaudījumi"  mani sagaidīja jau pirmdien. Protams, ka padusmojos, bet pieķēru sevi pie tā, ka "neuzcepos" tik ļoti, kā to būtu darījusi pirms tam! :) Vakar vakarā pazuda elektrība mājās, pirmā reakcija - dusmas, apjukums, ko lai tagad darā? Izgāju ar suni ārā, staigāju ilgāk kā parasti, jo mājās, likās, nav ko darīt (suns laimīgs :)), tikmēr sakārtojos un noskaņojos uz pozitīvo :) Rezultāts - vārīju zupu sveču gaismā (garšīgi!), pabiju kopā vairāk kā parasti ar dēlu (viņam jau ir 21 gads, vienmēr skrienošs), parunājos, uztaisīju viņam Reiki seansu (ko viņš man nekad nav ļāvis darīt!), gāju dušā sveču gaismā (meitenes, cik skaists izskatās ķermenis sveču gaismā, kaut gan nekad nebiju apmierināta ar savu ķermeni līdz galam! sāku nopietni apsvērt erotisko fotosesiju:)) Izrādās, ka bez elektrības arī var skaisti pavadīt laiku (žēl tik, ka saldētavā ziemas krājumi pazudīs :))!

Kā jau teicu nometnes noslēgumā - es patiesi ticu, ka esam savas dzīves veidotājas!

Lai mums visām izdodas izveidot savu dzīvi un ikdienu tik skaistu, cik vien skaista tā var būt! :))

Vēl joprojām, šodien ceturtajā dienā pēc nometnes, jūtos brīnišķīgi, pacilāti, un vēl,un vēl, un vēl...Es jūtos, tik ļoti pateicīga, ka biju šajā nometnē. Un ka satiku tik labus un jaukus un mīļus cilvēkus.
Izbraucot no nometnes, es savai auklītei teicu, ka jau domāju, kā es braukšu nākamgad! 
Es jūtu, jo vairāk es izstaroju mīlestību,labestību, sapratni, gaismu, jo vairāk to saņemu pretī. Man tāda sajūta, ka es eju un spīdu kā jāņtārpiņš un galvenais, ka to visi pamana. :))Brīnumi noteik, tieši tā, jo līdz šim es neko tādu nebūtu iedomājusies, ka es varu būt tik ļoti laimīga! Es atkal esmu iemīlējusies savā vīrā. Man drūmais, lietainais laiks vairs nešķiet tik drūms...Es visur un visā cenšos saskatīt labo, skaisto, pozitīvo.
Vienā mirklī man bija iezagusies doma,-ka bail pazaudēto šo sajūtu, bet katru dienu pamostoties, es katreiz atceros, ka jābūt pateicīgam par visu, un atkal iestājās miers sirdī, un līdz ar to nekādas bailes to nespēs apslāpēt.
Protams, ka jau visādus trikus un padomus, sāku izmantot jau svētdien pārbraucot mājās.
Tas viss tik ļoti labi strādā. Iedomājaties, svētdienas vakarā vīrs ar vecāko puiku aizbrauc uz veikalu pēc pārtikas kā parasti, un atbrauc ar jauniem skaistiem, krāsainiem  traukiem, un saka, ka viņam likās , ka mums ļoti mājās tādi piestāvētu jau pie esošajiem traukiem! Aleluja! 
Šodien vīrs no rīta lidos uz Vāciju, tā starp citu iemetu koferī pie FORBES žurnāliem, savu spilgti rozā krūšturi, gaidu tagad reakciju. :)))
Un šī sarakste ir tik fantastiska, glūži tāpat kā sarakste ar manām Dāmu vakara meitenēm. 
Vienreiz mēnesī mēs rīkojam Dāmu vakarus.  Tad apspriežam visu aktuālo, kas katrai noticis pa šo laiku, padalamies ar emocijām. Un tad nākamajā dienā notiek sarakste e-pastā, ar pārdomām. Un saņemot no Jums  vēstules, es sajutos, ka savējā.
Lai šodien visām brīnišķīga , saulaina un mīlestības piepildīta diena!

Tagad visu laiku mājās fonā lieku meditatīvo mūziku un liekas, ka pati esmu mierīgāka, līdzsvarotāka, neuzcepos par ikdienas sīkumiem....
Un rudens man vairs neliekas tumšs un drēgns, labi, ka tā nometne ir pirms ziemas, jo tieši tagad ir jānes gaisma un  saule sildī :)

Nevarētu teikt, ka man darbā pazudusi darba slodze, bet meitenes, to visu tiešām ir tik daudz vieglāk darīt, apzinoties, ka tas nav pats svarīgākais uz pasaules, un ka tas ir tikai darbs. Ir tik patīkami lēnām plūst pa darbiem, nekur neskrienot un ik pa laikam pabaudot apziņas sajūtu, ka mēs dzīvojam šeit un tagad un spējam ietekmēt visu, kas ar mums notiek.

Viennozīmīgi priekš manis šī brīnišķīgā nometne ir mainījusi manu domāšanu un ir palicis tik daudz vieglāk un kļūs, taču vēl gaišāk un siltāk.


Šajā nometnē mēs katra uzplaukām kā zieds, jo galu galā Pavasara studijas rīkotā nometne :) Un tikai vārda spēle, taču mesidžu tas nes lielu :)


Komentāri (2)  |  2013-09-16 19:43  |  Skatīts: 3168x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
mantra1975 - 2013-09-17 22:15
Paldies, paldies, vēlreiz paldies!
Esmu smaidu katram, esmu gatava pat lielas auditorijas priekšā stāties un dalīties savos iespaidos, zināšanās un fantastiskajās izjūtas, ko ieguvu Nometnes dienās.
Es burtiski lidoju, es pati jūtu, kā izstaroju iekšēju Gaismu un kā cilvēki uz mani atskatās.Es esmu patiesi Laimīga!

inese - 2013-09-18 00:52
ak, mīļā pasaulīt!!!!! kas par bildi!!!!! esmu pārsmējusies:)))
šitas triks ir reāli izdevies :)))


Atpakaļ