ATSAUKSMES PAR INESES VEBINĀRIEM


Komentāri:

illva - 2013-11-06 08:30
Tik...brīnišķīgs formāts.....ir vebināri.....tas ir tik ļoti ērts...patīkams,kad var iekārtoties pie datora...ar kūpošu kafijas krūzi rokā........un klausīties, to , ko stāsta Inesīte.....Es esmu nosklausijusies daudzus vebināra tematus.......tikai dažus...škiet neesmu dzirdējusi......un es tik.....pārliecinoši ....tagad...varu teikt, ka....klausoties vebinārus....vienu pēc otra....patiešām sanāk strādāt ar sevi ....manī iesākās....tik ļoti straujā pašattīstība....klausoties ...tieši ...vebinārus. Un...tā enerģētika...tā ir neaprastāma...to var izjust caur i-netu.....tas ir tik fantastiski))))
Paldies Inesīt....,ka kaut ko tik foršu Tu esi izdomājusi.....noteikti vajag turpināt......un temati...ar katru reizi piesakās....ar vien brīnišķīgāki.
Fantastiska iepāja...par godu mums katram)))


illva - 2013-11-13 05:15
Meitenes....neprotu vairs atrast vebināru ierakstus, kurus varēja noklausīties atkārtoti.....!!!!
Šo....vakardienas.....Dieva plānu un dzīves misiju......labprāt noskatītos)))


illva - 2013-11-13 08:22
Mīļš paldies Dagnuci))))))....pavisam piemirsu....par Inesītes otru mājas lapu))))
Ļoti sirsnībā)))



"Turēties uz Gaismas stara
Es varu šeit mācīties.
Gaisma jau plūst no Dieva,
Un saņemam mēs to ikviens.

Es varu šeit mācīties
Turēties uz Gaismas stara
APZINĀTI.
Varu to mācīties
Vien no kāda, kurš to jau prot.

Un arī šajā Gaismas skolā
Man jārēķina –
Kur un cik man jāpieliek?
Kur un cik man jāatņem?
Tā, lai līdzsvarā esmu.

Te nesaņemšu ne diplomus,
Ne sertifikātus,
Ne kādus citus laurus.

Bet Gaisma plūst.
Un to nav iespējams
Ne saturēt, ne pieturēt,
Ne paturēt sevī.

Tā plūst caur mani tālāk Pasaulē.
Un plūst pati no sevis (no Dieva).

Es varu tikai izvēlēties –
Gaismā būt
Un pildīt Pasauli ar Gaismu.

Bet nepietiek ar izvēli,
Vēl jāmācās
Turēties UZ Gaismas stara?.

Un mācīties var vienīgi no tā,
Kurš to jau apzināti prot un dara.
Paldies, Tev, Inesīt,
Mūsu mīļā Gaismas princesīt!

Kopā vieglāk un gaišāk ir iet,
Kopā meklēt atbildes,
Kopā vieglāk un ātrāk tās nāk
Un kopā vieglāk ir sākt.

Jo mēs visas meitenes
Mēs arī Gaismas princeses!

Lai Tev veicas,
Lai man veicas,
Lai mums izdodas
Turēties uz Gaismas stara
Tā, kā citi to jau dara!"


Saku Tev atkal paldies par vakardienas vebināru. Es vakar praktiski visu laiku smaidīju un pat smējos, skatoties un klausoties, cik emocionāli un mīļi Tev iznāca salīdzinājumi, stāstījums.

Es kaut kā pirms šīs tēmas – „Jauna un skaista savos 20, 30, 40, 50....” - mazliet svārstījos, vai piedalīties, jo... īstenībā vienmēr esmu jutusies jaunāka par saviem gadiem un jo īpaši pēdējos gados es jūtos jauna, skaista, laimīga... Un tomēr izlēmu, ka piedalīšos, un... biju priecīga, jo atkal uzzināju jaunas interesantas lietas un ieguvu tik īpaši gaišu noskaņojumu.


Esmu ļoti priecīga par iespēju piedalīties vebināros tieši tā iemesla dēļ, ka to var darīt no mājām - nav jātērē laiku ceļā:), bet informācijas, manuprāt, iegūstu tikpat daudz kā apmeklējot seminārus:) Mīļš paldies:)


Stāstu savu pieredzi. Mana situācija ir ļoti vienkārša. Priekš manis vispirms svarīga ir tēma, pēc tam, attiecīgi lektors, semināra cena, piemērots laiks un telpa. Mana interese par šādām tēmām radās jau sen, bet uz  Ineses semināriem klātienē mani pierunāja māsa. Visi Ineses semināri, kuros piedalījos, man bija interesanti. Tā kā vebināriem ir divas lielas priekšrocības – tā ir cena un telpa, tad vebināri priekš manis ir ļoti piemēroti. Ļoti liela priekšrocība ir arī vebināra prezentācijas saņemšana – tādējādi nav jāsteidz pierakstīt un es varu klausīties un  labāk uztvert informāciju.

Liels paldies, Inesei, kura dalās savās zināšanās un pieredzē, un Aijai, kura vebinārus organizē!


Ar prieku pastāstīšu par savu pieredzi, sajūtām saistībā ar Ineses vebināriem. Esmu  ļoti, ļoti pateicīga par šo iespēju. Man tā ir ērtākā informācijas ieguves forma, jo dzīvoju tālu no Rīgas. Bet ne tas ir galvenais. Manuprāt, vebināri ir labi uztverami un tajos ietverts milzīgs informācijas apjoms. Ļoti gaidu vebināru vakarus, sajūtas pēc tiem ir fantastiskas. Nav tikai viegluma sajūta, ir arī patīkama noguruma sajūta - kā pēc labi padarīta darba.

Visvairāk mani uzrunāja un iedvesmoja vebināri par sievišķību un sievietes - vīrieša attiecībām, pagātnes notikumu sakārtošanu. Par šīm tēmām gribētu dzirdēt vēl un vēl. Ļoti interesants un noderīgs šķita vebinārs par čakru sakārtošanu. Nesen bija vebinārs, kurā visu laiku staroju un piekrītoši māju ar galvu - "Jaunības noslēpums". 


Inese mani ļoti iedvesmo, mudina domāt un palīdz rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Bet visvairāk viņa man palīdzējusi SAJUST. Skaistākais mans šī pavasara-vasaras ieguvums ir tas, ka lēnām sakārtojas manas līdzšinējās dzīves problemātiskākā joma - attiecības. Un par to vissirsnīgākais paldies!

Manuprāt, tas ir noteikti tā vērts. Priekš manis tas ir ļoti, ļoti vērtīgi, man ir interesanti un es gaidu katru nākošo reizi. Tie plusi ir pieejamība, jo būt klātienē uz kaut ko tādu tomēr ir kaut kas īpašs un vienreizējs (vismaz priekš manis), bet šeit ir tā brīnišķīgā iespēja dzirdēt un pēc tam to pārdomāt ievērojami biežāk (laiks un finanses te ir galvenie faktori).

Man sākumā mazliet traucēja jautājumi, kas tika uzdoti. Likās, žēl, ka tas paņem laiku, lai Inese atbildētu un tad atkal atgrieztos pie savas shēmas..., bet tagad esmu pieņēmusi to tāpēc, ka saprotu, ka Inesei tomēr ir patīkamāk sajust to atgriezenisko saiti, tad ir vieglāk viņai, jo mums jau otrā galā ir viegli. Un ja tas palīdz viņai, tad - lai tā būtu. Un īstenībā šie jautājumi un piezīmes kādreiz atšķetina pat kādu jautājumu vēl skaidrāk vai arī pavērš citā virzienā. Ar vienu vārdu sakot - ir interesanti.

Par sevi gan varu pateikt, ka šajā ziņā laikam neesmu tipiska sieviete, jo nespēju reizē klausīties, domāt līdzi, teiktajam, pierakstīt, domāt jautājumu un uzrakstīt jautājumu (traki priekš manis). Ja es tā darītu, tad visās pozīcijās es zaudētu..., es būtu ārā no līdzsvara.
 
Es labākajā gadījumā spēju klausīties un pierakstīt, un fragmentāri piedomāt. Nu tāda es esmu, bet man tas patīk. Tāpēc es priecājos, ka ir meitenes, kuras domā un jautā un veidojas īsta dzīvīga saruna. Citādi, ja visi rīkotos kā es, tad Inesei būtu ļoti garlaicīgi un mēs visi zaudētu. Cik labi, ka esam tik dažādas.

Un man ļoti, ļoti liels prieks un gribas teikt paldies par to, ka ir pieejams prezentācijas materiāls, kuru Inese labprāt izsūta. Man tas ļoti nepieciešams jau visa iepriekš aprakstītā dēļ. Tajos brīžos, kad esmu izlēmusi padomāt par šo tēmu, padomāt, ko esmu sapratusi, ko nē... tad man vajadzīgi šie pieturas punkti. Arī Ineses grāmatas esmu izraibinājusi ar marķieri, atzīmējot sev svarīgās vietas, lai tad, kad meklēju kādu atbildi kādā brīdī, tas svarīgākais "izlec". Un tagad, droši zinot, ka prezentācija man būs (es pēc tam to aprakstu ar papildus pierakstīto), es brīvāk klausos un domāju jau uzreiz, nevis vēlāk. 
Un vēl, kas man liekas ļoti interesanti un svarīgi - šajās sarunās jau Inese padalās arī ar jauniem, tikko gūtiem iespaidiem, pārdomām, informāciju. Ar vienu vārdu sakot - visiem no sirds iesaku pamēģināt, piedalīties, ja vien šīs tēmas ir pašlaik svarīgas un interesē. Mīļš paldies visiem par ieguldīto darbu!

Par sevi varu teikt, ka vebināri ir  tas formāts, kas apvieno klātienes sajūtu ar praktiskajām iespējām to zmantot savās mājās. Ļoti laba ir iespēja, ka pēc tam var saņemt prezentācijas materiālus, jo tad dzirdēto atkal var ik pa laikam "atsvaidzināt". Paldies gan par vebināru iespēju, gan par Pavasara Studiju!
Es pateicos par iespēju noklausīties vebināru "Sieviete un sievišķība" krievu valodā. Tas man patika un bija ļoti noderīgs, uzskatu ka šis vebinārs ir jānoklausās katrai sievietei, uzzināju ļoti daudz jaunas informācijas, kā arī praktiskus piemērus, kā vairot sievišķību. Patīk, kā pasniedz tēmu Inese, varētu klausīties un klausīties, ļoti iedvesmojoši. 
Priecājos, ka mūsdienās ir tāda iespēja kā vebināri, ka nav nekur jābrauc, var klausīties mājās.

Спасибо за вебинар "Женщина и женственность". Мне очень понравилось. Спасибо еще раз.


Спасибо за возможность задуматься о женственности. Инесе очень хороший пример, к которому стремиться. Было приятно вместе провести время вебинара. У вас всё получилось на 100 %!

(о первом вебинаре на русском языке «Женщина и женственность»)


Noskatījos vebināru arhīvā "Kā dzīvot, lai katru dienu justos arvien labāk un labāk". Paldies, Inese! Salikās punktiņi uz i. Sapratu, ka jāpiestrādā pie savas sievišķīgās pašvērtības.


Mīļš paldies, Inesīt!
Esmu priecīga, ka man ir pienācis laiks Tevi iepazīt. Mana bērnība ir bijusi skarba un mācības, ko Tu sniedz, esmu jau aptaustījusi, bet joprojām tikai mācos ieviest savā dzīvē.
Vienu brīdi pieķēru sevi pie domas, ka Tu jau nesaproti manu situāciju un kā gan es no Tevis varu mācīties. Ka man jau TĀ nav paveicies, bet tad sapratu, ka Tev nemaz to nav jāzina. Sapratu, ka man jāmācās no tiem, kas jau dzīvo tā kā es vēlos un to kā es tur nonākšu, tas jau būs mans pašas ceļš.
Paldies Tev par to, ko Tu dari.:))


"Sievišķība un nauda" ir tik vērtīgs vebinārs, ka, šķiet, visu manu dzīvi apgriezis kājām gaisā!!! Tās ir atbildes uz maniem ilgi meklētajiem jautājumiem, kurus iekšēji jau zināju, bet nevarēju uzlikt punktiņus uz i. Lai Dieva svētība Inesei un visai Pavasara Studijai par tik svētīgu darbu! :)"


Arī es Tev gribu pateikt mīļu, mīļu paldies par Taviem vebināriem.. Tavos vebināros pasmeļos arī mīļumu. Vienubrīd pat iedomājos, ka varētu klausīties, ka Tu stāstītu kaut vai par traktora uzbūvi, es gribētu klausīties, lai tik varu pasmelties to enerģiju, kas tur plūst :) Dzeru vienu tēju pēc otras, peldos tai enerģijā un jūtu, ka beidzot pa īstam atslābstu. Turklāt taču arī sadzirdu sev ļoti noderīgas lietas!


Gribu Tev pateikt lielu padies, par to, ko Tu dari un kāda esi!!:)) Jautājumi, par kuriem Tu runā, mani interesējuši kopš sevi atceros, taču līdz šim vairāk sanācis mētāties no viena grāvja otrā:)) Uzskatu, ka tu savā nozarē esi ģeniāla, jo esi spējusi izveidot tādu kā sintēzi, pateicoties kurai radusies unikāla pieeja, kā laimīgi nodzīvot šo dzīvi:)) Iespējams, ka teorija par šo ir, taču nav nācies sastapt reālu piemēru! Līdz šim neesmu bijusi mierā ar to, ka it kā ir jāizvēlas-garīgā dzīve vai pasaulīga laime. Beidzot esmu atradusi to, ko tik ilgi meklēju un sapratusi, ka gan garīgā dzīve, gan pasaulīga laime ir iespējama vienlaicīgi. Vēl vairāk, patiesībā, viena bez otras nav pilnīga!:))) To, kādā veidā tas sasniedzams, tā kārtīgi sapratu noskatoties Tavu vebināru "Kā justies arvien labāk un labāk "! Beidzot sapratu kas un kā ir darāms, lai viss notiktos!:))Beidzot redzu it kā kopainu. Sirsnīgs tev paldies! Lai Tev izdodas īstenot un piepildīt ieceres, lai apkārt mīloši cilvēki, lai saglabājas Tavs entuziasms, ar kādu dzīvo un stādā! Tavas dzīves piemērs neapšaubāmi ir ieguvums daudzām sievietēm!


Gribu pateikt paldies par Tavu klātbūtnes sajūtu, ka Tu vienmēr esi blakus pat sev svešām sievietēm un runājies ar mums kaut vai virtuāli caur atbildēm, caur vebināriem un rakstiņiem, paldies Tev par to! :)


Es vakar noklausījos vebinārierakstu par "Sievišķību un naudu" (krievu valodā) un man tas ļoti patika. Ieguvu daudz jaunu atziņu un paldies par to liels! Tiešām ļoti patika un tas bija tik ērti, ņemot vērā, ka visu nedēļu biju slima un gulēju gultā :) Lasīju grāmatas un skatījos vebināru:) Man bija svarīgi, ka atkal guvu atbildes uz dažiem jautājumiem.


Pēdējā laikā daudz domāju par čakrām. Prātoju, kā saprast, kuras čakras ciet, kā strādāt ar viņām un kā viņas palīdz sakārtot dzīvi... bet kaut kā tālāk par prātošanu netiku. Nolēmu noklausīties Tavu vebināru "Kā dzīvot, lai katru dienu justos arvien labāk un labāk". Nemaz neiedomājos, ka zem šī vebināra nosaukuma slēpsies tieši tas ko gribēju dzirdēt - par čakrām :) Kopš sāku par to domāt, uz ādas man pat uzmetās tādas kā ēdes, kas neneiz, nesāp... vnk sarkani pleķi. Protams apmeklēju ārstu, bet paralēli mēģināju saprast ko tas nozīmē un ko man ar to grib pateikt. Klausoties šo vebināru saņēmu arī atbildi. Paldies! :)


Paldies, Inesīt, par vebināru! Pēc Taviem vebināriem vienmēr vairojas gaisma dvēselē.  Ar Dieva palīdzību un mīlestību sevī. Paldies par  vingrinājumu!


 

 

Komentāri (11)  |  2013-09-03 22:33  |  Skatīts: 3514x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
atsauksme - 2013-11-05 22:40
Paldies par vakardienas vebināru "Kā būt šarmantām, harizmātiskām un interesantām" - tas bija tāds dziļums, ka pati tikai sāku apjaust kā tādā gremdēties...sāku uzdot sev jautājumus cik tad liela ir mana harizma?!.....pardomu daudz....




illva - 2013-11-06 08:30
Tik...brīnišķīgs formāts.....ir vebināri.....tas ir tik ļoti ērts...patīkams,kad var iekārtoties pie datora...ar kūpošu kafijas krūzi rokā........un klausīties, to , ko stāsta Inesīte.....Es esmu nosklausijusies daudzus vebināra tematus.......tikai dažus...škiet neesmu dzirdējusi......un es tik.....pārliecinoši ....tagad...varu teikt, ka....klausoties vebinārus....vienu pēc otra....patiešām sanāk strādāt ar sevi ....manī iesākās....tik ļoti straujā pašattīstība....klausoties ...tieši ...vebinārus. Un...tā enerģētika...tā ir neaprastāma...to var izjust caur i-netu.....tas ir tik fantastiski))))
Paldies Inesīt....,ka kaut ko tik foršu Tu esi izdomājusi.....noteikti vajag turpināt......un temati...ar katru reizi piesakās....ar vien brīnišķīgāki.
Fantastiska iepāja...par godu mums katram)))

atsauksme - 2013-11-11 19:36
2013. gada 11. novembris 10:58 Pavasara Studija <pavasarastudija@gmail.com> rakstīja:

Paldies Aijai un Inesei, tiesi gribejas svetdien paklausities izveleto vebinaru un naca tiesji laika un vieta noskatities ! Paldies Jums Mīļs par to ko Jūs dariet, tas ir tik patiesi, viegli un milji ! Lai Gaisma plesjas plasuma !

dagnucis - 2013-11-12 06:30
Sveiki, ja es pasūtīšu vebināru, es saņemšu arī 'prezentācijas materiālus'? Atsauksmēs kas tāds bija minēts.
Paldies.

inese - 2013-11-12 07:17
komplektā tas nav paredzēts, bet ja Tu man atsūtīsi uz mailu ziņu, ka vēlies to vai citu noskatītā vebināra prezentāciju saņemt, es, protams, nosūtīšu:))

dagnucis - 2013-11-12 07:21
Paldiesiņš :)

maaara - 2013-11-12 07:37
šodienas Ineses vebinārs par sūtību, Dieva plānu un dzīves misiju... tas bija tik dziļš. tik sarežģītas lietas par ko domāt un domāt, bet no otras puses - tik saprotami izskaidroti... visiem, kas šaubās par savu "profesionālās" dzīves ceļu, kas jūt, ka darbā kaut kas nav "labi" līdz galam - iesaku noskatīties. un Gunita, gaidam tavu dzejoļu pirmo krājumu!!! :)

inese - 2013-11-12 16:36
Paldies, Māra, jā - man pašai arī ļoti patika vēlreiz šo tēmu vēl dziļākā plānā paskatīties.

Un nu, meitenes, gribu jūs aicināt padomāt par tēmām decembrī. Būs trīs vebināri (2. 9. un 16. un tad taisīsim svētku pauzi).
Bet šīm trim tikšanās reizēm varat ieteikt tematus, kurus gribētu dzirdēt vai nu pilnīgi no jauna, vai kādu jau esošo vēl padziļināti.

Rakstiet vai nu šeit komentāru sadaļā, vai uz ineses.vebinari@gmail.com

ar mīļumu, Inese

illva - 2013-11-13 05:15
Meitenes....neprotu vairs atrast vebināru ierakstus, kurus varēja noklausīties atkārtoti.....!!!!
Šo....vakardienas.....Dieva plānu un dzīves misiju......labprāt noskatītos)))


dagnucis - 2013-11-13 05:31
Ineses lapā
http://www.ineseprisjolkova.com/vebinari/arhivs/

illva - 2013-11-13 08:22
Mīļš paldies Dagnuci))))))....pavisam piemirsu....par Inesītes otru mājas lapu))))
Ļoti sirsnībā)))


Atpakaļ