ATSAUKSMES PAR "SIEVIŠĶĪBAS SKOLAS" NOMETNI


KARALISKĀ OLŠŪNA
Savējie sapratīs :) :) :)

 Par to nemaz tā nevar padalīties! Tas ir tik daudz, tik vareni, tik brīnišķīgi. Man ir sajūta, ka mana dvēsele ir bijusi tā kā zem kristāltīra ūdenskrituma, kas to ir mazgājis, spodrinājis, pulējis, pucējis, atjaunojis, kas mani ir padarījis par mirdzošu briljantu. Un tagad tik ir rūpe kā to visu nesaķellēt atkal. Man mirdz apkārt visa mana māja, un mana ģimene uz darbu aizgāja smaidīgi un laimīgi. Tas. ko Tu, Inesīt, dari Pavasara studijā un ļoti, ļoti svētīgi un svarīgi. Lai Dievs Tevi svētī!

Paldies par Gaismu, Siltumu, Mīļumu un kopā būšanu!
Bezgala liels paldies, Inesīt, par to LAIMĪGO nedēļas nogali!
Inesīt, paldies par brīnišķīgo nometni! Man 13. septembris bija jauna atdzimšana, kas turpinājās trīs dienu garumā! Es no laimes staroju. Manī ir ielijusi dievišķa enerģija, kas mani izgaismo! Un visas mēs saņēmām tik daudz mīlestības, tik daudz atklāsmju, tik daudz mīļuma un prieka, ka esmu pārliecināta, ka kopā esam jau mainījušas savu, kā arī ļoti daudzu cilvēku dzīves un pasaules vibrācijas! Jūs visas bijāt brīnišķīgas!
...
Komentāri (2)  |  2013-09-16 19:43  |  Skatīts: 3164x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


ATSAUKSMES PAR INESES GRĀMATĀM, SEMINĀRIEM, MĀJAS LAPU, DISKIEM


Sveiki! Vēlos pateikt lielu un sirsnīgu paldies par Jūsu jauno grāmatu, ko šodien saņēmu, tieši šobrīd man aktuāla ir partnerattiecību tēma. Lai arī esmu izlasījusi pagaidām 1/5 no grāmatas, tā ir tik bagātīga ar informāciju, padomiem piemēriem, lasu ar lielu prieku un mīlestību. Paldies!

Liels paldies Jums par abām jau uzrakstītajām grāmatām, lasu un pārlasu, smeļos iedvesmu un rodu atbildes uz man svarīgiem jautājumiem. Un var just,c ik daudz ir mīlestības tajā, ko darāt, mani tas patiešām iedvesmo un palīdz arī savu dzīvi piepildīt ar mīlestību. Esmu ļoti priecīga, ka drīzumā būs arī trešā grāmata, ar nepacietību gaidu !!!

Vēlos pateikt paldies par grāmatu "Ieelpo laimi un mīlestību", paldies par iedvesmu! Svarīgi man liekas, ka grāmata tiešām ir kā saruna, ka kāds māca, skolo bez rāšanās un kauninājuma. Man liekas, ka caur grāmatu var sajust maigumu un mīlestību. Sevi zinot, grūti iedomāties saniedzam tādus rezultātus, bet jau pirmajā dienā pie sevis skaitot afirmācijas, biju pārsteigta par jaunām, pozitīvām izjūtām sevī, arī māju sāku bužināt un samīļot. Paldies par dalīšanos pieredzē un zināšanās! Mudžinu šo teikumu un nevaru izdomāt kā labāk pateikt to, ka apbrīnoju Jūs par sasniegto, jo darbs ar sevi, pie saviem ne tik jaukajiem paradumiem ir grūts. Un cik daudz netikumu lien ārā! Tad gan nolaižas rokas un gribas raudāt. Bet Jūsu grāmata man tagad ir blakus, kaut vai teikumu dienā izlasīt, kaut vai redzēt grāmatu kā atgādinājumu nepadoties uzsākot jaunu ceļu
...
Komentāri (24)  |  2013-09-12 03:57  |  Skatīts: 5813x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


ATSAUKSMES PAR "SIEVIŠĶĪBAS SKOLU"


Patiesībā ir  tik grūti  noformulēt visus tos ieguvumus un pārmaiņas, kas manī notiek pēc Sievišķības skolas. Taču izrādās arī tas ir sievišķīgi :)  Kā vienu no galvenajām pozitīvajām pārmaiņām gribu pieminēt attiecības ar savu vīru - tagad tās tiešām ir brīnišķīgas! Attiecību tēmai sievišķības skolā tiek veltīta ļoti liela uzmanība un tas tiešām ir svarīgi, jo sievišķīga sieviete dzīvo un ir laimīga attiecībās ar savu vīrieti.
Vēl, par tik ļoti svarīgo lietu – kā  audzēt sevī sievišķību. Andrita iedeva  ļoti vērtīgu pamatu tam, kā to sevī attīstīt. Tagad par savu sievišķību ikdienā  ļoti daudz domāju un arī  sev apkārt pamanu daudz sievišķīgas sievietes un man iekšēji ir tāda laba sajūta, jo jūtu, ka esmu viena no viņām”.

Paldies Tev par tavām nodarbībām, zināšanām un tavu enerģiju, ko var sajust katrā nodarbībā!!! :)

...
Komentāri (0)  |  2013-09-03 22:58  |  Skatīts: 1924x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


ATSAUKSMES PAR INESES VEBINĀRIEM


"Turēties uz Gaismas stara
Es varu šeit mācīties.
Gaisma jau plūst no Dieva,
Un saņemam mēs to ikviens.

Es varu šeit mācīties
Turēties uz Gaismas stara
APZINĀTI.
Varu to mācīties
Vien no kāda, kurš to jau prot.

Un arī šajā Gaismas skolā
Man jārēķina –
Kur un cik man jāpieliek?

...
Komentāri (11)  |  2013-09-03 22:33  |  Skatīts: 3511x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.