Mūsu sarunas internetā


Komentārs:

dainarozenberga - 2013-08-22 23:31
Sveika, Laura! :)
Es joprojām sekoju līdzi Pavasara studijai un Inesītei! Joprojām esam kopā, tikai šobrīd nedaudz savādāk! :)
Šobrīd pauzēju ar visu, kas saistīts ar semināru un nodarbību vadīšanu, ļauju dzīvei rādīt ceļu!

Viss notiek kā jānotiek! Galvenais, lai harmonijā ar sevi! :)
Ar smaidu,
Daina



sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tuvojas septembris un gribu Tev izstāstīt kādas pārmaiņas tas ieviesīs mūsu regulārajās tikšanās reizēs. Jau pa vasaru paspējām pierast, ka ja vien gribam, mums ir iespēja tikties katru pirmdienu un katru ceturtdienu, lai runātu par to, kas svarīgs mums katrai. Man šis periods ir bijis ļoti skaists un grūts vienlaicīgi, bet arī tas grūtums tāds, kas sniedz gandarījumu un jūtu, ka dēļ šiem trim mēnešiem tiešām esmu kļuvusi kaut kādā ziņā stiprāka, gudrāka un pašapzinīgāka.

Man ir bijis neierasti, ka divreiz nedēļā gatavoju pilnīgi jaunas tēmas. Man ir bijis neierasti, ka atbildu uz iepriekš nezināmiem jautājumiem. Man pat ir bijis neierasti pusotru stundu no vietas vienai pašai runāt. Līdz brīdim, kad tas viss kļuva ierasti un var būt pat pierasti. Ja tā pilnīgi godīgi, tad es tiešām domāju, ka tiem cilvēkiem, kas tikai sāk savu laimes terapiju vai arī atrodas kādā savas dzīves krīzē, šitāda pleca sajūta,  ko dod tādas tikšanās divreiz nedēļā, ir ļoti vērtīgas. Nu un arī finansiāli un laika ziņā tas, protams, ka ir vieglāk, nekā apmeklēt seminārus klātienē. Un vebināri kā mūsu tikšanās iespēja tiešām nekur nepazudīs, vienīgi, ka uz šo brīdi samazināsies tikšanos skaits un tagad septembrī mēs pamēģināsim kā jūtamies tad, kad runājamie tikai pirmdienās.

Tēmas esmu sagatavojusi tās, kuras vasaras laikā ir izkristalizējušās kā aktuālas. Septembrī runāsim par pašapziņu, jo izrādās, ka šī nu ir tēmu tēma, kas mums katram ir gatava „iegāzties no viena grāvja otrā”. Te vēl tikko kā viss bija līdzsvarā, bet pēkšņi ir uznākusi kaut kāda visvarenības vai augstprātības sajūta. Ir tiešām jūra līdz ceļiem un liekas, ka atliek vien tikai vēlēties – un viss būs. ...:).... Viss jau tiešām būs, tikai tas notiek tad, kad esi iekšēji mierīga un harmoniska un pašapziņa ir līdzsvarā. „Otrs grāvis” būtu tad, kad esi paškritiska un  kompleksu pildīta un šķiet, ka varbūt visiem citiem tiešām viss būs, bet ne man. Lūk – ja ir šitā, tad jāceļ pašapziņa un jāvairo ticība saviem spēkiem.

Otra tēma radās naudas semināru un vebināru laikā, kad runājam par to kā nopelnīt, bet tai pat laikā man fonā galvā skan doma, ka mums pašām nemaz pēc tā „mamuta” nav jādzenas. Un kā nu tagad savienot to, ka „mamuts” jāmedī nav, bet naudu un bagātību gribās. Kā būt tik sievišķīgai, lai pietiktu spēka vadīt biznesu, ja to gribās un ja ir tādas iespējas, tai pat laikā, lai nezustu maigums un mīļums, mīkstums un skaistums. Kā darbā nepazaudēt sievišķību, un tai pat laikā nopelnīt tik naudas, cik tiešām ir vēlēšanās. Kā savienot šīs it kā nesavienojamās tēmas nauda un bagātība, pelnīšana un sievišķība. Par to tad otrajā septembra vebinārā.

Un tad paņemsim vienu tēmu, kas caurvijās visās citās tēmās tās ir bērnu un vecāku attiecības. Parunāsim par mūsu pašu audzināšanu un stereotipiem, kas ar to saistās. Parunāsim par to kā esam audzināti un kā tas iespaido mūsu dzīvi šobrīd, un savukārt kā tas viss iespaido mūsu attiecības ar saviem bērniem. Ticu, ka šo visu izrunāt pusotrā stundā diez vai varēsim, tomēr iesākt un  atvērt šo tēmu noteikti, ka varēsim, kaut vai tik tālu, lai saprastu, ka par to būtu jārunā pēc tam kaut kad vēl un varbūt padziļināti.

Un tad vienu sarunu veltīsim tam, lai saprastu kāpēc vispār dzīvojam. Kas tad ir tā mana dzīves jēga un misija un kā es gribu pavadīt dienu, mēnesi, gadu un mūžu. Kas varētu būt mana sapņu nodarbošanās un kā to uzsākt. Kā sākt dzīvot tā, kā patiešām vēlos.

Lūk – tā mēs četras pirmdienas pēc kārtas, sākot no 2.septembra tiksimies un šo visu izrunāsim. Ā un vēl viens jaunums – tiksimies vienu stundu vēlāk, jo izrādās, ka mūsu ārvalstu dalībnieki tik agri nepaspēj no darbiem mājās. Tātad drusku pārkārtojamies un no septembra sākam 20.00. Pieteikšanās – kā līdz šim pie Aijas uz epastu: ineses.vebinari@gmail.com.
Līdz tam, protams, tiekamies mūsu ierastajā grafikā. Rīt (ceturtdienā) plkst 19.00 runāsim par jaunības noslēpumiem. Tur būšu apkopojusi konkrētas metodes kā palīdzēt sev justies jaunai, skaistai, veselai un laimīgai un būt ar skaistu tvirtu ķermeni, možu garu un jauneklīgu attieksmi pret dzīvi un sevi.

Pirmdien runāsim par to kā paplašināt savu energo lauku, jo īstenībā pilnīgi viss, kas notiek mūsu dzīvē ir atbilstošs tam, cik enerģētiski stipras un tīras esam. Laime, mīlestības, vēlmju piepildījums – tas viss atkarīgs no enerģētikas. Kā to veidot, attīstīt un radīt arvien lielāku un spēcīgāku – par to visu tad pirmdienas vebinārā 26.08 plkst. 19.00 – 20.30.

Un nākošnedēļ ceturtdien runāsim kā sakārtot savu ikdienu, kā motivēt sevi, kā iedvesmot, lai nebūtu kritumu un nevajadzīgu sēkļu. 29.08 plkst.19.00-20.30 runāsim par to, kā savā dzīvē sakārtot visu tā, lai pat tad, ja grūti, tas laiks būtu mums kā svētība.


Esmu ļoti priecīga par to, ka mums ir šāda iespēja sarunāties un tikties ar interneta sarunās.

Tas atkal ir viens brīnišķīgs laiks mums kopā.
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (4)  |  2013-08-21 22:05  |  Skatīts: 2032x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2013-08-22 23:10
Nezināju pie kuras sadaļas jautāt!
Vai Daina Rozenberga vairs nav Pavasara studijā? Vai meditāciju nodarbības pie Viņas vairs nebūs? Skatos, ka no cenu lapas tas ir izņemts laukā!

dainarozenberga - 2013-08-22 23:31
Sveika, Laura! :)
Es joprojām sekoju līdzi Pavasara studijai un Inesītei! Joprojām esam kopā, tikai šobrīd nedaudz savādāk! :)
Šobrīd pauzēju ar visu, kas saistīts ar semināru un nodarbību vadīšanu, ļauju dzīvei rādīt ceļu!

Viss notiek kā jānotiek! Galvenais, lai harmonijā ar sevi! :)
Ar smaidu,
Daina

lauraw - 2013-08-23 00:25
Paldies par atbildi:)
Lai veicas!!!

inese - 2013-08-23 05:31
un Dainīte būs ar mums nometnē un vadīs meditācijas :)))


Atpakaļ