Cik viegli ir uzņemties atbildību par savu dzīvi?


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai esi kādreiz domājusi cik tas ir vai nav vienkārši – uzņemties atbildību pašai par savu dzīvi. Vai esi domājusi par to, ka patiešām šeit un tagad vari izmainīt, ko turpmāk savai dzīvei piesaistīsi – veiksmi vai neveiksmi.

Norbekovam ir viens tāds psiholoģiskais tests, kur viņš vienā auditorijā nodemonstrē kā cilvēks iekšēji ir uzskaņojis sevi uz veiksmi vai neveiksmi. Tur bija kaut kā tā, ka viens no grupas iziet ārā, bet pārējie vienojas, ka viens uzrakstītais cipars uz tāfeles būs labs, bet otrs slikts. Ienāk atpakaļ cilvēks un viņam jautā – kuru izvēlaties? Viņš izvēlas to, kuru auditorija bija nosaukusi par slikto. Otrreiz tas pats – cilvēks iziet ārā, grupa kādus citus divus ciparus nosauc vienu par labo, vienu par slikto – atkal tas pats cilvēks izvēlas slikto. Un tā trīs reizes. Uz ko Norbekovs viņam saka – pat pilnīgi neko par jums nezinot, es ar milzu pārliecību varu pateikt, ka dzīvē uzskatāt sevi pa neveiksminieku un jums dzīvē šobrīd ir krīze un gandrīz vai nekas neiet tā, kā jūs pats to vēlētos. Izzinot patieso cilvēka dzīves stāstu tieši tas arī pierādījās.

Kāpēc tā?

Tādēļ, ka viss ir mūsu griba un brīva izvēle un ja vienmēr izvēlamies pa priekšu skatīties uz to, kas nepatīk un īgņoties un dusmoties, tad pat pilnīgi neitrālā situācijā, mūsu zemapziņa piesaistīs vai piesaistīsies tai situācijai, kurai būs vairāk negatīvas informācijas.

Līdzīgs pievelk līdzīgu.

Vai esi ievērojusi, ka ir cilvēki, kam veicās un „viņi vienmēr kā kaķi krīt uz kājām”, viņiem ir „čuj, ņuhs un poņa” jebkurā dzīves situācijā un viņus dzīve lutina.

Vai tiešām tā ir? Vai tiešām lutina?

Vai varbūt viņiem vienkārši ir tāda vibrācija, kas piesaista veiksmi, laimi, gandarījumu un prieku.

Es gribu teikt, ka mēs paši ar savu izvēli mainīties un kļūt veiksmīgiem un laimīgiem izmainām savu likteni, savu dzīvi un ikdienas situācijas jomu pa jomai.

Reiz (sen senos laikos) es to savā dzīvē izmainīju un var teikt nu jau ar savu dzīves piemēru pierādīju. Jā – toreiz tas bija vienkārši ar vienu savu lēmumu, ka no šī brīža es apsolu, ka vienmēr būšu laimīga. Toreiz sākās mana Laimes terapija. Un interesantākais, ka kopš tā laika, klausoties kādus citus lektorus, lasot kādas citas teorijas, es tomēr vienmēr nonāku pie viena un tā paša – ka, lai tu dzīvē kaut ko izmainītu, tev jānomaina sava attieksme un enerģētika uz prieku, laimi un mīlestību. Tiklīdz tu izmaini sevi tā citi mainās. Tiklīdz maini savu vibrāciju, tā Tava dzīve un Tava pasaule mainās. Tiklīdz mainās pasaule ap Tevi, tā gaišāks un labāks kļūst visiem.

Tā ir apbrīnojama lieta – kā viens cilvēks var (neko daudz nedarīdams, tikai laimīgi dzīvodams) mainīt pasauli. Viņš transformē tik ļoti daudz enerģijas un tik ļoti lielos daudzumos rada un ražo Gaismas piepildītu vibrāciju, ka visiem citiem un pasaulei kopā kļūst vieglāk. Mēs tikai to nenovērtējam. Mēs tikai par to neaizdomājamies.

Mēs Pavasara studijas tikšanās reizēs arī daudz skaitlīgi kopā sanākot radām un ražojam ļoti daudz gaismas. Tas dažreiz ir pilnīgi jūtami –atnāk grupa un katrs esam garastāvoklī kādā esam, un pietiek parunāt, pietiek kopā pabūt, kā enerģijas patīrās, pamainās, kļūst vienkārši ļoti labi. Un Tu jau zini, ka neko kardināli jaunu nevar nevienā seminārā vairs ne uzzināt, ne paziņot. Viss jau ir mūsos. Mēs jau visu zinām. Bet tieši tādā kopā sanākšanā enerģijas pārbīdās kaut kā tā, ka pēkšņi vari pie savas iekšējās gudrības piekļūt un pēkšņi vari sajust un saprast.

Lūk, 14.augustā mēs atkal veram vaļā vienu jaunu grupu, kurā tad šādi kopā nāksim, kopā runāsim, kopā diskutēsim. Šī semināra tēma sauksies kā jau pierasts pirmajai tēmai „Es esmu savas dzīves autors” un pārsvarā būs par to, kā manā dzīvē praktiski darbojas Laimes terapija. Šis ir temats, kurā ļoti daudz stāstu par sevi un dodu praktiskus piemērus no savas dzīves – ar ko sākt, kam ķerties klāt, ko darīt, vai varbūt – ko pavisam nedarīt. Vai ķerties klāt pagātnes sakārtošanai, vai nākotnes mērķiem, vai varbūt ir jāattīra ķermenis, bet varbūt domas, vai māja. Mēs runāsim par to kā uzsākt savu laimes terapiju un kā jau no šodienas sākt dzīvot laimīgu un mīlestības piepildītu dzīvi.

Vai tas ir iespējams?

Jā. Ja jau es to varēju, tad arī Tu to vari. Tikai jautājums -vai gribi. Viss taču notiek saskaņā ar mūsu brīvu gribu : )

Tad nu, lūk, – ja vēlies kādu gabaliņu savā dzīvē un savā laimes terapijā iet kopā ar mani, esi laipni aicināta uz Laimes terapijas jauno semināru ciklu, kurš sāksies 14.augustā, ar tikšanos vienu reizi mēnesī. Pirmais seminārs būs pa tēmu „Es esmu savas dzīves autors” un sāksies plkst.18.00. Nākošais būs pēc mēneša arī trešdienā. Un tā katru mēnesi – cita tēma, kamēr iziesim visas dzīves jomas – mīlestību, pāra attiecības, sievišķību, naudu un bagātību, veselību, pašapziņu utt. Piedevām tēmu kārtību varēsim mainīt pēc grupas ieskatiem un mūsu savstarpējas vienošanās. Dzīve jau vienmēr pati pasaka priekšā par ko tagad ir vērts runāt un kas mums ir aktuāls. Pieteikšanās jaunajai grupai: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santai). Nodarbības notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302.
Uz tikšanos!

Lai Tev brīnišķīga šodiena, mēnesis, gads un dzīve!
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-08-11 21:20  |  Skatīts: 1564x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ