Parunāsim par veselību


Komentāri:

inese - 2013-08-11 19:42
Ginekoloģija drīzāk būs saistīta ar neapmierinātību ar pretējo dzimumu. Var gadīties, ka tieši pa naudas tēmu, bet var būt arī par ko citu.
Var gadīties, ka dzīvē kādā jomā kaut kas neiet, bet gribas vainot vīru vai draugu (vai to, ka viņa nav). Nu vārdu sakot - risinājums jāmeklē attieksmē pret vīriešiem.


inese - 2013-08-12 19:23
O, Inga, tiešām nezinu. Cik zinu, vienīgi ir svarīgi, lai būtu vada pieslēgums, nevis bezvadnieks, bet prakse pierāda, ka puse no meitenēm piedalās ar wifi un nekas.
Par tām mobilām kartēm un apjomu nezinu. Varbūt kāds cits var kaut ko iekomentēt.



 Kā jau vienmēr es Tevi aicinu uz sarunu par to, kas man pašai šobrīd aktuāls – ja ne dzīvē, tad vismaz kā temats vebināros vai semināros. Un šoreiz domāju par veselību, jo pirmdien tas būs mūsu temats internetsarunām.

Vai esi domājusi par to, ka mūsu ķermenis ir ļoti, ļoti gudrs. Vai esi padomājusi, ka tas vienmēr atjaunojas un pats (pat ja īpaši nekā neārstējamies) izveseļojas? Vai esi padomājusi ko tas nozīmē un kapēc tā ir bijis?

Es šad tad par to domāju un sevi šai ziņā vēroju. Īstenībā es slimoju tiešām reti un ja neskaita manu vienu lietu, ko vēl risinu (ar prātu, saprātu un apziņu), tad par pārējo tiešām varu teikt, ka mana ķermeņa gudrība desmit un simts reižu pārsniedz jebkādu manu apziņas viedumu vai prāta un saprāta gudrību. Jau sen kā esmu sapratusi, ka ķermeņa procesos nemaz tā krasi nevajag iejaukties. Ka šad tad, kad tiešām kas sāp un kad tiešām ir izveidojusies slimība, ir divi veidi kā pret to izturēties – vai nu meklēt iemeslu savā attieksmē ar kādām domām to esmu izraisījusi, un tad kaut ko šai savā attieksmē mainīt, vai arī...nedarīt neko un atļaut, lai ķermeņa gudrība pati ar to tiek galā. Interesantākais, ka tiešām tiek.

No savas pieredzes varu pastāstīt, ka man ir bijušas vairākas hroniskas slimības (kuras, protams, kā godīgs pilsonis esmu ārstējusi poliklīnikās un slimnīcās), kas pazudušas no manas dzīves tikai tad, kad es par tām vairs nelikos ne zinis. Kamēr ārstēju – tikmēr visu laiku nebija labi. Kad pārstāju, ķermenis pats atjaunojās un veselība sakārtojās. Kā? Tikai nejautā. Ar prātu to nevaru izskaidrot. Toties varu izskaidrot to procesu kāpēc tā notiek.

Ķermenis ir pašsaglabāšanās sistēma, kura atņem vai bloķē enerģiju kādā vietā tad, kad tas var kļūt graujoši veselumam. Un ja šo bloku noņemsi vai palaidīsi vaļā (tātad bez apziņas un attieksmes maiņas izārstēsi slimību) tad vari nodarīt daudz vairāk ļaunuma, nekā ja šī enerģijas plūsma tai vietā vienkārši necirkulē vai nepietiekoši cirkulē. Tādēļ es, kad runāju par veselību vai par čakru enerģijām, to vienmēr saistu ar dzīves jomām, kas atbilstoši katras čakras enerģijai ir vai nu ir vai nav kārtībā.
No vienas puses jau mēs varam teikt – sakārto savu enerģiju un visas jomas sakārtosies. Bet var tā arī nebūt gadījumā, ja attieksme nav izmainīta.

Piemēram, – ja kādam cilvēkam nav sakārtota attieksme pret kādu konkrētu situāciju, bet viņš tīri fiziski atvērs daudz enerģijas šai ziņā, tad caur savu nesakārtoto attieksmi var nodarīt ļoti daudz slikta un ļauna gan sev, gan citiem. Spēks ir, enerģija ir, bet tas viss ar negatīvu zīmi. Un tad būs ļoti graujošs rezultāts un pāri nodarījums savai veselībai, un kādai lielai dzīves jomai. Un lai tā nebūtu, viņa ķermenis samazina enerģētiku konkrētā čakrā (vai orgānu sistēmā) līdz brīdim, kad attieksme būs mainījusies un situāciju varēs iziet ar mīlestību.

Piemēram, kāpēc pēc kāda strīda vai šķiršanās, vai kāda liela izdzīvota stresa ļoti sāp sirds, vai ir elpas trūkums, vai mainās spiediens utt. Tādēļ, lai mēs nemestos graujošajā situācijā ar lielu spēku. Mēs uz brīdi esam it kā bezspēcīgi kaut ko mainīt. It kā aizņemti ar ārstēšanos vai atpūšanos, vai atjaunošanos, bet tad, kad jau kļūstam iekšēji mierīgāki par notikušo (jo laiks dziedē), tad ķermenis lēnām var padot enerģiju, lai šo jomu sakārtotu.

Nezinu kā Tu, bet es tiešām esmu gājusi cauri gan hroniskiem gremošanas sistēmas traucējumiem (gadiem), gan ginekoloģiskām problēmām (gadiem), gan sirds un asinsvadu slimībām vai traucējumiem utt. Un pēc tam tas viss ir dabiski pārgājis līdz ar manas attieksmes maiņu pret dzīvi kā tādu.

Laimes terapija manā dzīvē ir tiešām sakārtojusi visu, tai skaitā hroniskas vainas, par kurām vairs nedomāju un pat neatceros, ka man kas tāds ir bijis. Atceros, ka reiz vienā žurnālā intervijā saku, ka man visu mūžu ir ļoti laba veselība. To izlasa mana māsa un mamma un brīnās par ko es tur runāju, jo viņas atceras gan manas angīnas bērnībā, gan mūžīgo uztraukumu vai man nebūs tuberkuloze (es tur ar biju kaut kādā uzskaitē), vai hroniskos gastrītus utt. Savukārt es to patiešām visu sen esmu aizmirsusi, jo mans gudrais ķermenis un mana energosistēma pati ir pilnībā sakārtojusies, kopš .... esmu laimīga un mīlestības piepildīta. Kā jau teicu, ka ir gan vēl viena lieta, ko ne pa kam nepalaižu un ar prātu un apziņu gribu mainīt, un tādēļ arī man ir viena sāpju forma, kas samērā regulāri mani apmeklē. Nu tas tā –lai manam ego „nesakāpj galvā”, ka esmu ar pilnīgi visu tikusi galā ;) Kaut kam taču vienmēr ir jābūt, uz ko varam tiekties un augt : )

Lūk, ja vien Tu arī šad tad domā par veselību un to, kas notiek fiziskā ķermenī un gribi par to visu parunāt un padomāt no šādas – veseluma un pašatjaunošanās puses, es labprāt Tevi aicināšu uz sarunu pirmdienas vakarā plkst. 19.00. Pieteikties vari uz epastu: ineses.vebinari@gmail.com. Runāsim par to –kā atpazīt un sajust ko ķermenis mums saka un ko varam mainīt savā attieksmē, ja saņemam konkrētu diagnozi. Kā vispār zināt kurā jomā kas jāmaina. Runāsim vairāk par veselumu un veselību, par sarunām pašām ar sevi un savu ķermeni.

Lai Tev ļoti laba diena šodien!
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (6)  |  2013-08-10 17:00  |  Skatīts: 2345x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
estere - 2013-08-11 04:40
Sveika, gribēju jautāt, ar ko saistītas ir ginekoloģiskās slimības? Pati esmu piedzīvojusi brīnumainas dziedināšanas, kad organisms pats tie galā. Tagad parādījusās problēmas kādu nepilnu, kuras ignorēju, bet nesaprotu, kas man ir jāsakārto, lai atkal viss būtu kārtībā? Ja tā ir 2. čakra, vai tas varētu būt saistīts ar naudu?

inese - 2013-08-11 19:42
Ginekoloģija drīzāk būs saistīta ar neapmierinātību ar pretējo dzimumu. Var gadīties, ka tieši pa naudas tēmu, bet var būt arī par ko citu.
Var gadīties, ka dzīvē kādā jomā kaut kas neiet, bet gribas vainot vīru vai draugu (vai to, ka viņa nav). Nu vārdu sakot - risinājums jāmeklē attieksmē pret vīriešiem.

Inga Pudāne - 2013-08-12 18:33
Laba diena Tev, Inese!
Gribēju jautāt, ja man ir internets - mobīlā karte 5 gigas. Tas nav daudz, es lietoju Skype programmu bez video - sarunām, lasu rakstus un man it kā pietiek ar šo daudzumu uz mēnesi. Bet ja es klausīšos vebināru...vai ir kāda Tev pieredze šajā jomā? Iepriekš paldies par jebkuru atbildi.

inese - 2013-08-12 19:23
O, Inga, tiešām nezinu. Cik zinu, vienīgi ir svarīgi, lai būtu vada pieslēgums, nevis bezvadnieks, bet prakse pierāda, ka puse no meitenēm piedalās ar wifi un nekas.
Par tām mobilām kartēm un apjomu nezinu. Varbūt kāds cits var kaut ko iekomentēt.


aijazv - 2013-08-12 19:52
Inga, vebināra apjoms ir apmēram 1GB, svarīgi ir lai interneta pieslēgums būtu stabils. Būtu labi, ja Tu man piezvanītu (29431408) un mēs tad izmēģinātu vai ir iespējams pieslēgties.

Inga Pudāne - 2013-08-13 00:07
Sveikas, meitenes, Inese un Aija!
Mīļš paldies par atsaucību! Laikam tomēr kaut kad būs jākārto interneta jautājums - otra karte. Dzīvoju ārpus Latvijas, pagaidām nav iespēju dabūt kabeļa internetu. Šis internets nav stabils, diemžēl. Bet nu kā ir tā ir. Es nepazūdu, es Jūs lasu un iedvesmojos no Jūsu darba! Lai Jums prieks un veiksme!


Atpakaļ